Nunta voastră, ca-n filme.

Se spune că orice poveste de succes are un început interesant, iar începuturile noastre nici măcar n-au avut legătură cu evenimentele ci mai degrabă cu... televiziunile și publicitatea. 🙂 Fără să intrăm în prea multe detalii, primele noastre lucrări au fost genericele și promo-urile pentru diferite emisiuni din Arad și București, spoturile publicitare și (din păcate) electorale.

Undeva prin anul 2007 ne-au întrebat niște prieteni dacă nu vrem cumva să le filmăm nunta (cazul tipic) iar noi am zis NU (cazul atipic) :))  Totuși bine că nu au renunțat atât de ușor căci așa s-a născut pasiunea noastră pentru videografia de nuntă (pentru că nu puteam refuza provocările)!

Aveau să mai treacă mulți ani de muncă, studii ale pieței și investiții, pentru ca ceea ce a ajuns să fie cunoscut ca Media B Pictures să devină, încet dar sigur, un adevărat brand în videografia de nuntă pentru cupluri de pe întreg teritoriul României și nu numai.

Chiar și acum, scopul nostru este să creștem mereu calitatea serviciilor noastre, luând în considerare mai întâi de toate satisfacția și nevoile celor mai pretențiosi clienți ai noștri.

Sperăm să continuăm această ascensiune și în viitor, un viitor care începe chiar acum!