Tel: (0747) 03 95 95 | office@mediab.ro
 

O nunta frumoasa, cu miri frumosi, oameni pe cinste (atat ei, cat si cei de-ai lor), locatie de exceptie...Cam asta ar fi descrierea pe scurt a nuntii lor, Emy si Crina pe care ne bucuram ca i-am cunoscut! Mult prea frumos ne-au scris tocmai ei povestea lor, asa ca sa lasam atat clipul nuntii sa vorbeasca de la sine, cat si ei, povestind cum s-au cunoscut:

"El: Am vazut-o prima data pe Crina acasa la tati si la Marcy, dar amandoi aveam pereche. Dupa 8 luni, intr-o sambata dupa masa, vad o fata frumoasa care mi-a atras atentia si am gandit ca are ochii cei mai frumosi care i-am vazut vreodata si eram disperat sa fac cunostinta cu ea."

"Ea: Cand am intrat atunci in biserica, imi amintesc ca l-am vazut pe ultimul rand in spate si m-am uitat tinta la el, amintindu-mi cine era el, (baiatul lui nenea care spargea parole de net :)) ) El mi-a zambit si mi-a facut semn sa ma asez lang el, iar pana sa apuc sa ma asez, a venit o femeie cu un bebe si s-a asezat exact unde mi-a facut el loc. A bagat o fata de speriat! Iar eu fara sa exprim vreo emotie, merg si imi caut loc in fata, dar in unghiul lui de vedere.

Ne-am prezentat afara, i-am dat mana pentru ca eu nu salutam cu pupici pe oricine :P Si dupa multi km facuti pana la mine, multe nopti la telefon, mesaje pe yahoo, cadouri, flori si bomboane el credea ca ma are dar nu m-a convins pana cand nu am facut un zbor in Anglia unde mi-am dat seama ca iubeam acel baiat din biserica (cu bmw)

Am devenit pereche, apoi logoditi (ma cerut pe plaja ) si apoi sot sotie."

Si toate astea, dupa cum spuneam, au dus la NUNTA! Si ce mai nunta! Toata lumea fericita si conectata la atmosfera momentului, cei doi privindu-se cu drag, parintii cu lacrimi si telefoanele in mana :))) (Ghity, ce mai face "petarda"?) :P si multe poezii si cantari din partea prietenilor. La sala mancare multa si buna, mireasa furata, multe rasete, cantari, distractie si selfie-uri. Si tort taiat cu sabia. Nu a lui Stefan cel Mare, dar sufiecient de ascutita.

Saptamana respectiva am dat un mini tur al orasului Alicante, cu cetatea sus pe deal de unde poti privi in jur marea, portul si vreo 20km in toate directiile. Poze poze poze, filmari filmari filmari si... gata!

Le multumim pentru rabdare si incredere, lui Marcy si Ghity le multumim pentru ospitalitate, ne-am simtit efectiv ca acasa si... ce sa mai spunem decat ca abia asteptam sa ne vedem din nou.

Casa de piatra, succes in viata, kilometri multi la BMW si copii cat sa nu mai incapa in el :))

Cu drag, Raluca & Norbert

Foto: mediab.ro
Locatii: Castellon si Alicante, ES

Wedding - Crina & Emi - Filmari nunti in Spania