Tel: (0747) 03 95 95 | office@mediab.ro
 

Moni si Alex se cunosc de 13 ani. Fiind buna prietena cu sora lui, s-au vazut de nenumarate ori, au calatorit impreuna, au mers la zilele lor de nastere dar niciodata nu si-au imaginat ca vor petrece tot restul vietii impreuna.

Insa exact cum spune zicala: "Uneori cunosti persoana potrivita dar nu e momentul potrivit.", in povestea lor Dumnezeu a avut grija ca totul sa se intample la vremea potrivita.

Si de atunci viata-i mai frumoasa, cum frumos ne-a scris si Moni: "suntem diferiti in multe, dar foarte asemanatori in altele, suntem doi romantici incurabili! Pe scurt: pentru noi viata este o melodie de dragoste care nu se va termina niciodata!

Concluzia vietii noastre impreuna este chiar melodia cantata de Alex la nunta noastra:

"Am vânat doar vise deșarte,
am trăit clipe fără rost, prea mult timp,
fără să-mi dau seama cât de orb am fost,
E aici, ce-a strălucitoare, e aici, și mi-e foarte clar,
Este ea, și altceva nu-mi trebuie măcar,
Viața mea s-a luminat, nu e niciun nor pe boltă,
Viața mea s-a luminat, Cerul tot s-a limpezit,
Este atât de minunat, Lumea întreagă este alta,
DE ACUM VIAȚA-I MAI FRUMOASĂ, când te văd aici."

Acestia sunt ei...Moni & Alex, doi frumosi fotogenici sau, in cazul nostru "videogenici" (exista cuvantul asta? :P) care pe langa ca si-au organizat o nunta perfecta in mijlocul naturii au fost si niste "actori" foarte ascultatori, pana intr-acolo incat au sarit in piscina la sfarsitul filmarilor pentru un cadru superb in slow motion.

Rezultatul? Un clip de care suntem foarte mandri si pe care va invitam sa-l vizionati si sa-l dati pe repeat pana se satura internetul de voi :P

Iar mirilor le dorim sa le mearga viata impreuna tot pe modul happy, cu cat mai putine probleme si cat mai multe aniversari de cat mai multe ori pe an (if you know what I mean :P)

Cu drag,
Raluca & Norbert

Locatii: TreeHouse Cosoba, Bucuresti, RO
Foto: emmandclau.com

Wedding - Moni & Alex - Filmari nunti la TreeHouse, Bucuresti, RO