Tel: (0747) 03 95 95 | office@mediab.ro
 

In general nu stim prea multe despre miri inainte de nunta. Le stim poate un profil de facebook, un nume, o varsta aproximativa, adrese de mail si cam atat. Dupa nunta insa aceasta "carte de vizita" se umple cu tot felul de informatii frumoase si interesante. Iar acum cu aplicare la nunta de fata, din multitudinea de lucruri descoperite imi sar in minte doua: lui Dani ii plac calatoriile si fetele tinere :)) Iar asta pentru ca a facut sute de kilometri in ziua nuntii pentru iubita lui care este tanara si bineinteles frumoasa! Si sunt la fel de convins ca ar fi facut si mai multi kilometri pentru ea, strabatand intreaga Romanie daca ar fi fost cazul :P

Si cum spune o vorba de la televizor, pentru toate celelalte exista (nu Mastercard!) clipul de nunta! Vizionati-l ca sa aflati cum se face o nunta frumoasa in Transilvania ;)

Celor doi.. adica trei de curand le dorim o viata fericita impreuna, implinirea tuturor planurilor de viitor si nu in ultimul rand... sa fie tot timpul cat mai putini kilometri intre ei, de preferabil ZERO! :))

Wedding - Lorena & Dani - Filmari nunti in Sibiu, RO