Tel: (0747) 03 95 95 | office@mediab.ro
 

Clip Nunta - Silvana & Dragos - Filmare in Petrosani, RO

Clip Nunta - Ioana & Alex - Filmare in Resita, RO

Clip Nunta 4K - Jay & Ligia - Filmare in Sinaia, RO

Clip Nunta - Raluca & Bogdan - Filmare in Bucuresti, RO

These are small clips that we release as soon as possible after a wedding, there will also be a 'full size' 3-4 minute clip afterwards.
Acestea sunt clipuri scurte gen "trailer" publicate cat mai repede posibil dupa o nunta. Va urma de asemenea un clip "intreg" de 3-4 minute putin mai tarziu.

Latest previews - Ultimele preview-uri

RO:
Daca ar fi sa facem un top al celor mai frumoase orase in care sa-ti organizezi nunta, cu siguranta ca printre primele locuri s-ar afla Clujul, iar amintirile noastre legate de acest oras sunt mai ales cu mirii pe care i-am intalnit aici de-a lungul timpului si salile superbe in care i-am filmat. Iar la cativa kilometri de Cluj, in mijlocul unei paduri si sus pe un deal, gasesti ceva cu totul si cu totul special, si-anume Sun Garden Resort.

Aici ne-au chemat mirii, aici am venit. :) I-am intalnit pe cei doi abia in ziua nuntii si ne-au lasat o impresie foarte frumoasa inca din prima clipa. Amandoi frumosi, zambareti, amabili, gata sa inceapa aceasta aventura impreuna cu optimism si incredere. De dimineata pana seara i-am observat de departe si de aproape, i-am dus afara la soare, la umbra, pe ploaie, pe poduri si lacuri si credem ca a meritat pe deplin efortul, mai ales ca ei faceau totul sa para atat de simplu :)

Ne-am intors in aceeasi locatie si pentru sedinta de dupa nunta iar asta ne-a oferit o libertate creativa suplimentara, pe care speram ca o veti putea observa si in clipul lor de nunta. Ar mai fi multe de spus dar ne oprim aici, cu urarile obisnuite, de bine, de sanatate si de bucurie. A, si cum e firesc, de iubire, pentru ca despre asta e vorba acum si speram sa fie zilnic in viata lor!

EN:
If we were to do a list of the most beautiful cities for organizing a wedding, surely on one of the top places you'd find Cluj. And looking back through our memories we find lots of nice couples and superb locations in which we filmed them. A few kilometers from Cluj though, in the middle of a supposedly haunted forest there's a very special place called Sun Garden Resort.

Here's where our clients told us to come and here we were. We first met them on their wedding day and we must say we were pleasantly surprised. She was beautiful, he was handsome, both happy, smiling, nice and ready to start this unknown adventure with faith and optimism. From morning 'till dark we worked with them, indoors and outdoors, no matter how strong the sun or dense the rain. Bridges, lakes, nothing was lost, we had everything to work with and we hope we made the most of it.

And of course, we came back here to shoot the afterwedding video, trying new stuff and some amazing shots, some of them being included in this highlights clip. We could go on and on talking about this project but it's probably best to stop here and wish them all the best, a life of joy and happiness together and, of course, lots and lots of love, cause that's what it's all about.

With love/Cu drag, Media B

La aceasta nunta ne-am ocupat si de partea foto! At this wedding we were also hired to take pictures! [ click aici/click here ]

Clip Nunta - Emőke & Laci - Filmare in Cluj-Napoca, RO

RO:
Una din cele mai complexe nunti de anul trecut a fost in acelasi timp si una din cele mai reusite, in primul rand datorita mirilor dar si datorita locatiilor superbe si a organizarii exemplare. Si, cum se intampla de cele mai multe ori, am fost gasiti prin intermediul internetului :)

I-am cunoscut pe cei doi abia cu ocazia cununiei civile si am calatorit pana aproape de Iasi pentru a realiza inca o data cat de frumoasa este Moldova si ce nunti reusite putem intalni acolo. A fost doar un preludiu pentru ceea ce avea sa urmeze o saptamana mai tarziu, nunta propriu-zisa, un eveniment cu organizat cu gust si rafinament si nu in ultimul rand invitati prietenosi si petrecareti!

Dar Petronela si Sorin au ajuns sa fie mai mult decat doar niste clienti pe care i-am intalnit o data in viata, cei doi chemandu-ne la Londra pentru sesiunea de dupa nunta, ocazie perfecta de a ne cunoaste mai bine si a ne imprieteni. A fost o placere pentru noi sa fim acolo, la fel cum a fost si la Iasi si le multumim pe aceasta cale pentru ospitalitate si colaborare! Le dorim tot binele din lume iar toate celelalte urari care se fac de obicei dupa nunta sa se implineasca inzecit in viata lor!

EN:
One of the most complex weddings of last year was also one of the greatest, thanks in part to the wedding couple but also the very nice locations and spot-on planning. And as it usually happens, they found us through the internet :)

We first met Sorin and Petronela one week before the wedding and we had to travel all the way to Iasi to realize yet again the beauty of Moldova and its capital. The wedding itself was great fun and well organized, with good taste and friendly guests!

But there's more to this project than just one day and one country. Sorin and Petronela decided to shoot their afterwedding session in London, the city where they live now, a good opportunity to know them even better. It was a great pleasure for us to be there and we thank them for their hospitality and collaboration! We wish them all the best and hope to see them soon one day!

With love/Cu drag, Media B

La aceasta nunta ne-am ocupat si de partea foto! At this wedding we were also hired to take pictures! [ click aici/click here ]

Clip Nunta 4K - Petronela & Sorin  - Filmare in Iasi, RO

RO:
Ne plac nunțile în deplasare, cât mai departe de casă, cu oameni ce vorbesc limbi diferite sau măcar o română cu accent diferit. :) Însă și mai mult de atât ne plac nunțile de la mare, mini concediile cu mult soare, ceremoniile în aer liber și oamenii dragi nouă. Astăzi vorbim despre toate la un loc și vă prezentăm încă un clip din seria celor pe care nu trebuie să le ratați!

Conform obiceiului ar trebui să vorbim mai întâi despre locație însă nu știm exact de unde să începem. Cu siguranță nu ne-am fi așteptat vreodată să întâlnim asemenea peisaje la Marea Neagră. Pur și simplu ne-au tăiat respirația, fie că vorbim despre amfiteatrul de pe marginea unei prăpăstii sau despre terenurile de golf superbe și plajele sălbatice de la câțiva kilometri mai încolo. Genială și inedită alegerea locației de nuntă, felicitări mirilor!

Și dacă tot veni vorba despre miri, Luoana și Andrei au fost un adevărat exemplu de "așa da!", lăsând în urmă orice grijă sau emoție negativă și trăind la maxim fiecare moment din ziua nunții. Fără dar și poate unul din cele mai frumoase momente a fost intrarea miresei, într-un cadru și o atmosferă cum vezi doar în filme. Ne-am simțit onorați să participăm la un asemenea moment și la toate celelalte care au urmat pe parcursul zilei.

Luoana, Andrei, încă o dată felicitări pentru tot ce ați făcut și pentru cum ați făcut! A ieșit perfect din toate punctele de vedere, cu zâmbete, bucurie și lacrimi de emoție. Deci pe scurt, vă dorim să o țineți tot așa că va fi bine :) Iubiți-vă mult!

EN:
We like our destination weddings, as far away from home as possible, meeting new people and new language accents but most of all we like weddings close to the sea, sunny mini-vacations, open air ceremonies and people dear to us. Today we are proud to present all of these combined and a wedding video to match. :)

As usual, we should start by describing the location but we don't really know where to start. We certainly weren't expecting to find such breathtaking beauty at a Black Sea resort, starting with the cliff-edge amphitheater and ending the next day with the stunning golf courses and wild beaches down below. Simply brilliant choice of location, kudos to the couple!

Speaking about the couple, Luoana and Andrei were a perfect example of how you should enjoy your own wedding day and act accordingly. Emotions were high, sometimes accompanied by tears but it was all positive. One of the most beautiful moments was the bride entrance, climbing down the steps towards the groom with the cinematic sea and a huge cliff behind. We were honored to be there, as simple as that.

Luana, Andrei, congratulations again for everything that you did that day and how you did it. It worked out perfectly in every way and there's nothing left to add than a sincere advice: keep up the good work and love each other more and more with each day that passes!

With love/Cu drag, Media B

Clip Nunta - Luoana & Andrei - Filmare in Balchik, BG

RO:
Realizat intr-un stil diferit de cel cu care v-am obisnuit pana acum si care, trebuie sa recunoastem, a inceput sa ne placa, clipul de mai sus este rezultatul unei colaborari frumoase intre noi, echipa video si cei doi miri, iar filmarile au inceput intr-o calduroasa zi de august...

Nu vom mai vorbi despre cat de cald a fost, nici despre cat de frumoasa a fost muzica sau cat de buna a fost mancarea. Va vom spune in schimb ca am vazut o foarte mare atentie la detalii, atat la pregatirile de nunta cat si la detaliile de la restaurant sau chiar alegerea restaurantului in sine, Smart Pub Events. Si chiar daca nu a fost suficient timp pentru o sedinta video cu mirii in ziua nuntii, am recuperat gratios la cateva saptamani distanta iar rezultatul ar trebui sa fie la inaltimea asteptarilor, mai ales ca la inaltime a si fost filmat, pe Transbucegi :)

Multumiri si felicitari deosebite mirilor pentru implicare si colaborare, inclusiv in alegerea piesei! Stilul este unul romantic pentru clip si cel mai probabil romantic si in viata lor impreuna asa ca incheiem cu traditionala urare “iubiti-va mult!” si multa sanatate si succes pana la adanci batraneti!

EN:
Made in a slightly different style, one that we have to admit is starting to grow on us, this wedding clip is the result of a beautiful collaboration between us and the wedding couple, an everything started on a warm august day...

We won’t talk about the heat, the beautiful songs or how good the food was. Instead we’ll talk about the attention to detail and the great choices that the couple made in organizing their Big Day. Lots of flowers and sparkling lights for sure! And even though there wasn’t much time for a video seesion with just the two of them, we more than made up for it with the after wedding “love the dress” mini-shoot. :)

A big Thank You to the couple for their attention and collaboration, even when it came to choosing the sountrack! We went for a romantic style this time and most certainly it’s also the style of their relationship so let’s end in this note, wishing them a life full of love, laughter and great success, for Happily Ever After!

With love/Cu drag, Media B

Clip Nunta - Beatrice & Flavius - Filmare in Craiova, RO

RO:
La distanta de o saptamana dupa ce am filmat o nunta pe 40 de grade in Spania am avut oportunitatea de a descoperi ce inseamna aceleasi 40 de grade in sudul Romaniei. Cod rosu, soare, miros de creier ars. :)) Piscina din dotarea hotelului a fost un adevarat colt de rai, la fel cum a fost si bunatatea cu care ne-au primit mirii si increderea pe care ne-au acordat-o. “Refreshing” cum ar zice englezii, caci tocmai din Marea Britanie au venit mirii si tot de acolo erau si o parte din invitati. Sper ca si-au adus multa crema de plaja ca norii si ploaia sigur nu le-au incaput in bagaje. :))

Bineinteles ca nunta a fost senzationala, dupa cum se vede si in imagini, fiind presarata cu momente emotionante atat la biserica precum si la restaurant, dansul mirilor fiind unul dintre ele, un dans care ne-a impresionat si atunci la fata locului dar si acum de fiecare data cand il revedem pe filmare. Felicitari mirilor!

Alina si Adi, va dorim toate cele bune, succes pe toate planurile in orice tara v-ati afla si sa tineti mereu aprinsa flacara dragostei, nu la 40 ci la 4000 de grade. ;)

EN:
About a week after we shot a wedding in Spain with 40 degrees C outside we had the oportunity to experience the same in south Romania. Red alert, lots of sun and smell of brain damage :)) You can imagine why we saw the hotel pool as an oasis from heaven, just like the collaboration and trust the wedding couple gave us. Quite refreshing as an englishman would put it, cause that’s exactly where some guests came from, the UK. I sure hope they brought enough sunscreen with them :))

Just as you might expect, the wedding was a real success and we have the images to prove it, being full of emotional moments like the first dance, a perfect example of how it should be done, impressing us then, now and everytime we see it. Congrats to the couple!

Alina and Adi, we wish you all the best and best of luck in every domain, both personal and professional and don’t forget to keep the relationship hot, at least 40C every day :D

With love/Cu drag, Media B

Clip Nunta - Alina & Adi - Filmare in Dragasani, RO

RO:
Pe masura ce trece timpul suntem din ce in ce mai convinsi ca nuntile pe care le filmam noi sunt cele mai misto, cu cei mai faini oameni si e greu sa fim contrazisi, mai ales cand avem exemple ca si cel de fata :D

Am calatorit cu mari emotii in Spania, stiind ca ne asteapta 40 de grade la umbra si multa, multa munca dar am ramas surprinsi de cat de usor ne-a fost defapt sa suportam canicula, probabil si datorita zambetelor absolut energizante ale mirilor si dragostea din ochii lor cand se priveau, elemente care ne faceau sa fim siguri ca vom avea material suficient pentru unul din cele mai frumoase clipuri.

Despre nunta in sine am vrea sa va vorbeasca imaginile, nu inainte de a le multumi lui Paul si Elutei pentru incredere si rabdare, colaborare si modul in care ne-au primit la petrecerea lor. Trimitem pupici si multa iubire din indepartata Romanie! Iubiti-va mult! ;)

EN:
As time goes by we are more and more convinced that the weddings we shoot are the best and with the nicest people, and it’s hard to contradict us, especially when we have examples like Paul and Eluta. :D

We flew to Spain with a certain degree of anxiety, knowing right from the start that we would be greeted with intense summer heat, with 40 degrees C in the shade and nowhere to hide from it. But we were actually suprised by how easy it was to completely forget about it and concentrate on our work, probably because of all the refreshing smiles and love gestures that Eluta and Paul constantly sent towards each other. That gave us the satifaction of a job well done and one of our best clips to prove it. :P

And so we would like to let the images tell the rest of the story, right after we thank the couple again for their trust, patience and for having us at their wedding. We send lots of kisses from far-away Romania and hope to see them again soon!

With love/Cu drag, Media B

La aceasta nunta ne-am ocupat si de partea foto! At this wedding we were also hired to take pictures! [ click aici/click here ]

Clip Nunta 4K - Eluta & Paul - Filmare in Madrid, ES

RO:
Credeam ca in 10 ani le-am vazut pe toate in materie de nunti, dar tot asa se-ntampla, cand crezi ca stii exact ce urmeaza te trezesti ca tortul apare pe bucati si incep mirii sa-l asambleze in fata invitatilor. :)

Da! Despre asta e vorba, despre lucruri noi, diferite, mici detalii care fac o nunta memorabila. Iar ideea cu tortul a fost doar una din surprizele acestui eveniment, o alta fiind bufetul extrem-extrem de gustos de la restaurant. Chiar nu mai tinem minte de cand n-am mai mancat asa bunatati la o nunta dar au ramas in istorie oricum. :D

Sa lasam totusi stomacul la o parte si sa zicem ceva si de suflet, ne-am simtit foarte bine alaturi de Andreea si Alex! Sunt niste oameni extraordinari care stiu sa se bucure de cadourile vietii, unul din ele venind deja sub forma unui baietel pretios care fara sa stie a avut onoarea de a participa la nunta parintilor, chiar daca numai cu auzul si niste miscari de dans. :P Le multumim pentru ca ne-au invitat la cea mai frumoasa zi din viata lor (de pana atunci cel putin) si le dorim sa pastreze acea veselie si pentru restul vietii, sa nu se termine niciodata! Iubiti-va mult!

EN:
Just as we thought we've seen everything in the last 10 years of shooting weddings we were presented with a few bowls of strawberries, some sugar and... the realisation that in fact that was the future wedding cake. Built by the wedding couple!

Yeah! That's how we like it, new and different details that make every wedding memorable. And the idea with the cake was only one of the surprises of this event, another being the extemely delicious buffet at the restaurant. Honestly, we can't remember when was the last time we ate food as good as that at a wedding but it's history now. :D

But let's leave the food stuff aside for the moment, shall we? :) We had a great time with Andreea and Alex! They are two extraordinary people who know how to enjoy all the gifts that life gives them, one of them being a precious little boy that had the honour of attending his parents' wedding! :P We're delighted to have taken part at the best day of their lives (until then at least) and we hope that they'll 'enjoy with joy' every moment in life and love each other more and more each day!

With love/Cu drag, Media B

Clip Nunta - Andreea & Alex - Filmare in Bucuresti, RO

Pagina 1 din 15

Început
Anterior
1